Jómagam programjai

Menü

Vissza a kategóriához

Iktató

Iktató - Elektronikus iktatókönyv

A programról általában

A program tetszőleges számú dokumentum nyilvántartására alkalmas, csoportosíthatóak pl. típusuk szerint. Nyilván tartható az ügyfél, különböző dátumok, stb is.

A programban lehetőség van a dokumentumok szűrésére, tetszőleges feltételek állíthatóak be. A nyomtatások pedig mindig ehhez igazodnak, vagyis csak annyi kerül nyomtatásra, amennyi a képernyőn látható. Képes vonalkódok nyomtatására is: akár etikettre, akár a dokumentumra.

Amennyiben a programot nagyobb számú munkaállomáson kívánja futtatni, tanácsos inkább a kliens-szerver verziót rendelnie, mely MySQL szerveren futhat, akár tetszőleges számú felhasználó, és csoport létrehozás lehetőségével.

Amennyiben a programmal kapcsolatban ötletei, észrevételei vannak, jelezze azt, nagy eséllyel a következő verzióban már ezek is megvalósulnak. Ezzel tudom garantálni azt, hogy a program a lehető legtöbb felhasználó részére használható lehessen, minnél több igényt tudjon kielégíteni.

Kategória 1.: Irodai, iktatás
Kategória 2.: Egy gépes program
Platform: Windows
Jogállás: Fizetős
Fejlesztő rendszer: Delphi / Paradox

Alapár*: 5 500
(* Modulos termékeknél a modulok külön rendelhetőek)
Egyéb díjak, költségek

Képernyőképek

A program képernyői

.

Letöltés

Korlátozott próbaverzió (Windows 32 setup)

http://www.raktarprogram.hu/zip/iktato2017_setup.exe

ZIP csomagban (portable, Windows 32 / 64)

http://www.raktarprogram.hu/zip/iktato_demo.zip

Megrendelés

Rendelés Interneten keresztül

Termékünket megrendelheti a lentebb található űrlapot kitöltve, vagy küldje el számlázási adatait a jomagam@jomagam.hu e-mail címre.
A válaszlevélben Ön egy proforma számlát kap, melynek kifizetése után megkapja a regisztrációs kulcsot e-mail-ben, illetve a számla eredeti példányát (+telepítő CD-t, ha azt is rendelt) postán keresztül.
A kifizetés történhet banki utalással, vagy postai küldéssel is, bár a postai küldés esetén 3-5 nap csúszás elképzelhető.

 Amennyiben bármilyen kérdése merül fel a rendeléssel kapcsolatban, napközben hívhatja a (30)264-92-05 vagy (30)66-77-645 mobil számot.

Tovább a megrendeléshez

GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

Amennyiben a programmal kapcsolatban kérdései ,ötletei, észrevételei vannak, jelezze azt, nagy eséllyel
a következő verzióban már ezek is megvalósulnak.Ezzel tudom garantálni azt, hogy a program
a lehető legtöbb felhasználó részére használható lehessen,minnél több igényt tudjon kielégíteni.

Verziókövetés

Verziókövetés oldalunkon megtalálhatja, hogy az adott program hogyan fejlődött, milyen fejlesztések, javítások készültek benne. Verziókövetésünk 2003 óta üzemel.

Tovább a verziókövetés oldalra

Vissza a kategóriához