Jómagam programjai

Menü

Vissza a kategóriához

JGL KisRaktár

JGL KisRaktár - egyszerűsített raktár program

A programról általában

Jelen raktár program széles körben alkalmazható, köszönhetően széleskörű beállíthatóságának. Rendkívül egyszerűen használható, képernyői, billentyűkezelése egységes, vonalkódolvasó használata támogatott. A jelenlegi verzió már képes vonalkódok nyomtatására is.

Egyszerűsége azonban nem megy az adatok rovására, több tucatnyi nyomtatás áll rendelkezésre. Ajánlható olyan helyeken, ahol a gyors kiszolgálás fontos, illetve a dolgozók betanítása körülményes lehet. Jogosultságok beállításával megadható, hogy mely dolgozónak mihez van joga, így korlátozás mellett egyszerűbbé is tehetjük a használatot.

Alapfunkciói többek között: kiadás, bevét, visszavét, selejtezés, saját felhasználás, felcserélhető cikkek, cikk-karton vezetés, ügyfél forgalomböngésző, minimumkészlet, leltárív, leltárkorrekció, stb.

Kassza funkciójával az alkalmazottak elszámoltatása is megoldható.

Amennyiben a programmal kapcsolatban ötletei, észrevételei vannak, jelezze azt, nagy eséllyel a következő verzióban már ezek is megvalósulnak. Ezzel tudom garantálni azt, hogy a program a lehető legtöbb felhasználó részére használható lehessen, minél több igényt tudjon kielégíteni.

Kategória 1.: Raktár, számlázás
Kategória 2.: Egy gépes program
Platform: Windows
Jogállás: Fizetős
Fejlesztő rendszer: Delphi / Paradox

Alapár*: 4 400
(* Modulos termékeknél a modulok külön rendelhetőek)
Egyéb díjak, költségek

Képernyőképek

A program képernyői

.

Letöltés

Korlátozott próbaverzió (Windows 32 setup)

http://www.raktarprogram.hu/zip/jgl_kisraktar2016_setup.exe

ZIP csomagban (portable, Windows 32 / 64)

http://www.raktarprogram.hu/zip/jgl_kisraktar_demo.zip

Megrendelés

Rendelés Interneten keresztül

Termékünket megrendelheti a lentebb található űrlapot kitöltve, vagy küldje el számlázási adatait a jomagam@jomagam.hu e-mail címre.
A válaszlevélben Ön egy proforma számlát kap, melynek kifizetése után megkapja a regisztrációs kulcsot e-mail-ben, illetve a számla eredeti példányát (+telepítő CD-t, ha azt is rendelt) postán keresztül.
A kifizetés történhet banki utalással, vagy postai küldéssel is, bár a postai küldés esetén 3-5 nap csúszás elképzelhető.

 Amennyiben bármilyen kérdése merül fel a rendeléssel kapcsolatban, napközben hívhatja a (30)264-92-05 vagy (30)66-77-645 mobil számot.

Tovább a megrendeléshez

GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

Amennyiben a programmal kapcsolatban kérdései ,ötletei, észrevételei vannak, jelezze azt, nagy eséllyel
a következő verzióban már ezek is megvalósulnak.Ezzel tudom garantálni azt, hogy a program
a lehető legtöbb felhasználó részére használható lehessen,minnél több igényt tudjon kielégíteni.

Verziókövetés

Verziókövetés oldalunkon megtalálhatja, hogy az adott program hogyan fejlődött, milyen fejlesztések, javítások készültek benne. Verziókövetésünk 2003 óta üzemel.

Tovább a verziókövetés oldalra

Vissza a kategóriához