Jómagam programjai

Menü

Vissza a kategóriához

JMStock

JMStock - Raktár, és számlázó rendszer

Több raktáros, hálózatos program széleskörű felhasználásra. Raktár, számlázás, árajánlat, megrendelés, foglalás kezelés, csomagonkénti (LOT kód) követés, valutás nyilvántartás, bizományos készletek. Tetszőleges számú párhuzamos felhasználó. A program szerver oldali forrása is átadásra kerül így esetlegesen Ön is tud lekérdezéseket, egyedi funkciókat készíteni hozzá. A program modulos felépítésű, tehát Önnek csak azon részeit kell megvásárolnia, melyeket használni kíván.

Képernyői felhasználóbarátok, a megjelített adatok tetszőlegesen sorba rendezhetőek, kereshetőek. Valamennyi képernyőről CSV (Excel képes megnyitni), vagy Html állomány készíthető. Vonalkódolvasó használatát támogatja. Több mint 90 beállítási lehetőségével beállítható az Ön igényei szerint, így pl. a számla, szállítólevél kinézete, megjelenített adatai is paraméterezhetőek. Képes boríték, vagy ajánlott szelvény kitöltésére is, így segítve postázását. Számlázó modulja az éppen aktuális törvényi követelményeknek megfelel, erről írásos tanusítványt adunk a vásárlását követően. Főbb adatbázisai: cikktörzs, mely az Ön által használt termékeket, szolgáltatásokat tartalmazza, részletes vevő, és beszállítótörzs E-mail küldési lehetőséggel, mozgások törzse amely a kiadásokat, bevételezéseket, árajánlatokat, megrendeléseket, foglalásokat tartalmazza.

Termékeinél megadható a csomagonkénti követés, vagy gyártási számos követés is (LOT kódok, vagy IMEI), így egy-egy termék csomagról Ön tudni fogja, hogy mikor érkezett be, és mikor jár le a szavatossága.

Az alábbi bizonylatok kiállítására képes:

  • Számla (normál, vagy FA)
  • Módosító számla
  • Számlát érvénytelenítő okirat
  • Bevétjegy
  • Szállítólevél
  • Árajánlat
  • Proforma
  • CMR (Nemzetközi fuvarlevél)
  • Garanciajegy, jótállás, számlamelléklet gyártási számokkal is

A program többnyelvű nyomtatásokat tesz lehetővé, a nyelveket Ön állíthatja be, vevőnként meghatározható a nyelv. Tetszőleges számú valuta kezelésére képes.

NAV

A program képes előállítani a PTGSZLAH nyomtatványt is XML formátumban.

Egyéb hasznos dolgok

Hálózatban használható, az adatbázis akár egy webszerveren is lehet, ez azonban nem zárja ki, hogy pl. Ön a saját gépén telepítse a programot, és adatbázist is, tehát egygépes programként használhassa azt.

Tanácsadás raktári tevékenységre, raktárak minőségi tanúsítványra felkészítése (ISO 9001), belső átvizsgálás, audit
Vörös György
tel.: + 36 30 658 7556

Kategória 1.: Raktár, számlázás
Kategória 2.: Hálózatos, internetes program
Platform: Windows
Jogállás: Fizetős
Fejlesztő rendszer: Delphi / MariaDB - mySQL

Alapár*: 82 550
(* Modulos termékeknél a modulok külön rendelhetőek)
Egyéb díjak, költségek

Képernyőképek

A program képernyői

.

Letöltés

Korlátozott próbaverzió (Windows 32 setup)

http://www.jmgm.hu/prg/jmstock_netdemo_setup.exe

ZIP csomagban (portable, Windows 32 / 64)

http://www.jmgm.hu/prg/jmstock_demo.zip

Megrendelés

Rendelés Interneten keresztül

Termékünket megrendelheti a lentebb található űrlapot kitöltve, vagy küldje el számlázási adatait a jomagam@jomagam.hu e-mail címre.
A válaszlevélben Ön egy proforma számlát kap, melynek kifizetése után megkapja a regisztrációs kulcsot e-mail-ben, illetve a számla eredeti példányát (+telepítő CD-t, ha azt is rendelt) postán keresztül.
A kifizetés történhet banki utalással, vagy postai küldéssel is, bár a postai küldés esetén 3-5 nap csúszás elképzelhető.

 Amennyiben bármilyen kérdése merül fel a rendeléssel kapcsolatban, napközben hívhatja a (30)264-92-05 vagy (30)66-77-645 mobil számot.

Tovább a megrendeléshez

GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

Amennyiben a programmal kapcsolatban kérdései ,ötletei, észrevételei vannak, jelezze azt, nagy eséllyel
a következő verzióban már ezek is megvalósulnak.Ezzel tudom garantálni azt, hogy a program
a lehető legtöbb felhasználó részére használható lehessen,minnél több igényt tudjon kielégíteni.

Verziókövetés

Verziókövetés oldalunkon megtalálhatja, hogy az adott program hogyan fejlődött, milyen fejlesztések, javítások készültek benne. Verziókövetésünk 2003 óta üzemel.

Tovább a verziókövetés oldalra

Vissza a kategóriához