Jómagam programjai

Menü

Vissza a kategóriához

Zetys

Zetys

A hálózatos raktár programok JMGM Magyarország Kft. legsikeresebb termékei. Két alaptípusa van, az első egy raktár, a másik több raktár. Áruk kiépítéstől függően változhat

Amikor a programot első alkalommal indítja, beállíthatja, hogy milyen bővítő modulokat kíván használni, a program pedig jelzi Önnek, hogy mennyibe kerül a választott konfiguráció. Természetesen, ha később úgy gondolja, hogy a programnak valamilyen új moduljára is szüksége lenne, bármikor megrendelheti azt. Ezen a módon elérhető, hogy mindig csupán annyi funkció látszik a képernyőn, amennyire Önnek szüksége van, nincsenek felesleges menüpontok, nyomógombok.

Amire képes:

 1. Hálózatos felhasználás, akár webszerveren keresztül is
 2. Teljes raktári adatforgalom kezelése, bevét, szállító, selejtezés, számla
 3. Bizonylatok automatikus küldése elektronikus formában (PDF)
 4. Saját felhasználás
 5. Termék összeállítás, gyártási előírások
 6. Árajánlat, vagy belső anyagigény, beszállítói megrendelések kezelése
 7. Súlyozott átlagár számítás, FIFO követés
 8. Vevő százalékos kedvezmények, árkategóriák
 9. Számla kifizetések nyomonkövetése
 10. Garanciajegy nyomtatás, garanciajegy visszakeresés
 11. Részletes ügyfél adattár, vevőbesorolás
 12. Raktári készletek HTML exportja
 13. Több típusú árlista nyomtatás
 14. Áru foglalás vevő részére
 15. Valutás bevét, és értékesítés
 16. Egységes billentyűkezelés (JMGM Magyarország Kft. valamennyi programjára érvényes)
 17. Címke nyomtatás ügyfelek részére (67 féle Avery címkét ismer, bővíthető)
 18. Munkalap nyomtatás lehetősége

Általános raktár programként tudja kezelni egy raktár teljes anyagforgalmát, illetve fiktív cikkeivel akár szolgáltatások, munkadíjak számlázására is alkalmazható. Áru rendelés, illetve vevő árajánlat vagy belső anyagigény nyomonkövetést szintén képes végezni. A számla kifizetés nyomonkövetéssel, illetve a vevő kedvezmények százalékos, vagy kategóriás nyilvántartással teszi teljessé a számlázás lehetőségét.

Számítástechnikai, elektronikai boltok számlázására használható, hiszen képes a garanciajegyek kiadására, illetve visszakeresésére, akár a beszállító oldalon is. Ugyancsak képes háromféle árlista nyomtatására is, egy, kettő, vagy négy oszlopban, fekvő, vagy álló lapra. Az áru foglalással vevő részére lehetővé válik a készletek átcsoportosítása foglalt állapotba, amikor a vevő megérkezik érte, gombnyomásra készülhet a szállítólevél, vagy számla. Összeszerelés lehetősége, garancialevélen cikkenként, számlán már csak a kész számítógép megjelenítése.

Bizományosi áruforgalom nyomonkövetéssel olyan cégek számára is használható, ahol a vevők bizományosként is működhetnek. Ez pl. CD/DVD kereskedések, illetve ruházati nagykereskedések számára használható.

Gyártás, összeszerelés modul segítségével használhatóvá válik gyártással, konfekcionálással foglalkozó vállalkozások részére is. Akár csoportos gyártás gyártási előírás alapján, akár egyedi termék összeállításának lehetősége.

Tranzitraktárak igényeit is kielégítheti, hiszen tudja kezelni a raktárban található cikkeket paletta/csomag/db bontásban is.

Amennyiben a programmal kapcsolatban ötletei, észrevételei vannak, jelezze azt, nagy eséllyel a következő verzióban már ezek is megvalósulnak. Ezzel tudom garantálni azt, hogy a program a lehető legtöbb felhasználó részére használható lehessen, minél több igényt tudjon kielégíteni.

Tanácsadás raktári tevékenységre, raktárak minőségi tanúsítványra felkészítése (ISO 9001), belső átvizsgálás, audit
Vörös György
tel.: + 36 30 658 7556

Kategória 1.: Raktár, számlázás
Kategória 2.: Hálózatos, internetes program
Platform: Windows
Jogállás: Fizetős
Fejlesztő rendszer: Delphi / MariaDB - mySQL

Alapár*: 19 050
(* Modulos termékeknél a modulok külön rendelhetőek)
Egyéb díjak, költségek

Képernyőképek

A program képernyői

.

Letöltés

Korlátozott próbaverzió (Windows 32 setup)

http://www.jmgm.hu/prg/zetys_netdemo_setup.exe

ZIP csomagban (portable, Windows 32 / 64)

http://www.jmgm.hu/prg/zetys_demo.zip

Megrendelés

Rendelés Interneten keresztül

Termékünket megrendelheti a lentebb található űrlapot kitöltve, vagy küldje el számlázási adatait a jomagam@jomagam.hu e-mail címre.
A válaszlevélben Ön egy proforma számlát kap, melynek kifizetése után megkapja a regisztrációs kulcsot e-mail-ben, illetve a számla eredeti példányát (+telepítő CD-t, ha azt is rendelt) postán keresztül.
A kifizetés történhet banki utalással, vagy postai küldéssel is, bár a postai küldés esetén 3-5 nap csúszás elképzelhető.

 Amennyiben bármilyen kérdése merül fel a rendeléssel kapcsolatban, napközben hívhatja a (30)264-92-05 vagy (30)66-77-645 mobil számot.

Tovább a megrendeléshez

GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

Amennyiben a programmal kapcsolatban kérdései ,ötletei, észrevételei vannak, jelezze azt, nagy eséllyel
a következő verzióban már ezek is megvalósulnak.Ezzel tudom garantálni azt, hogy a program
a lehető legtöbb felhasználó részére használható lehessen,minnél több igényt tudjon kielégíteni.

Verziókövetés

Verziókövetés oldalunkon megtalálhatja, hogy az adott program hogyan fejlődött, milyen fejlesztések, javítások készültek benne. Verziókövetésünk 2003 óta üzemel.

Tovább a verziókövetés oldalra

Vissza a kategóriához